29 Shtator 2022

 

Me kënaqësi mirëpritëm sot në një takim informues, përfaqësuesit e ekipit studiues të projektit të qeverisë Suedeze mbi menaxhimin e mbeturinave të ngurta në Kosovë znj.Fogelberg dhe z.Berisha, për të diskutuar rreth sektorit dhe sfidave në menaxhimin e mbeturinave në Kosovë.