Me intensitet të shtuar po vazhdon pastrimi i lumit Erenik.
Sa shumë mbeturina të mbledhura ndër vite! Duhet një punë goxha e gjatë për të sjellë rezultat të dukshëm.
Do të ishte mirë të përveshim mëngët dhe të ndihmojmë në këtë aksion pastrimi, tek e fundit rezultatin e shijojmë të gjithë